Мед Атлант

У Франківську водій служби охорони вчинив ДТП та хотів все “порішати”, бо він екс-міліціонер. ВІДЕОСЮЖЕТ

Вихідними в Івано-Франківську трапилася ДТП, про яку МІСТО писало: автомобіль служби охорони поїхав “проти шерсті” та не зміг уникнути зіткнення з іншим легковиком. За кермом службового автомобіля служби охорони перебував п`яний водій у формі. Він не міг пояснити чому поїхав проти правил дорожнього руху і навіть пропонував патрульним, аби “порішати” все на місці, бо він “старий мєнт”. Коли інспектори навіть не слухали водія  вилаявся у їх бік.

ДТП сталася на вул. Новгородській. 63-річний водій “Рено Логан” здійснив ДТП з автомобілем “Форд”. Автомобіль належить службі охорони “Граніт”. Він врізався у легковик, за кермом якого була жінка. Сам ж охоронець, перебуваючи на службі, поїхав “проти шерсті”. Каже, поспішав на завдання. Напарник водія теж це підтвердив. Проте куди саме їхали  не могли сказати точно. Попередньо говорили, що на вулицю Галицьку. Але патрульні пояснили, що рухаючись з вул. Дністровської на вул. Галицьку не потрібно було заїжджати на вул. Новгородську, бо це в іншу сторону. Служба охорони різко заперечила, каже, на вул. Довженка поспішали. При цьому грубо порушуючи ПДР. За декілька хвилин знову “забули” куди їхали. Водій вирішив дзвонити в службу охорони, ймовірно, комусь із керівництва і питатися, де ж було завдання. Протягом довгого періоду часу і сперечань так і не з`ясували. Патрульні одразу запідозрили, на це вказали й очевидці, що водій нетверезий. Тест погодився пройти, пояснював, що випивав тринадцять годин тому. Тест виявився позитивний  2,10 проміле.

В один момент водій запропонував патрульній “порішати” все, бо він “свій”, маючи на увазі те, що у минулому працював у міліції. Викрикував, що він “старий, бивший мєнт“. Патрульна складала адмінматеріали і не реагував на водія, а той продовжував просити зрозуміти його і апелював, що з “своїми” не можна так робити і колись при “мєнтах” такого не було. Потім, розуміючи, що нічого не вдастся нецензурно виражався у бік поліцейських і наголошував, що вони “драна нова поліція” і до пенсії не допрацюють. Проте хабар відкрито не пропонував. А ще обіцяв не допомагати їм і при зустрічі плювати в очі.

Адмінматеріали підписувати відмовлявся, казав, що він тверезий. Посвідчення водія хотів повернути, незважаючи на те, що його вилучали. Речник УПП у м. Івано-Франківську Микола Гурак каже, що на водія склали протоколи за Ст. 124 (ДТП) та Ст. 130 (водіння у нетверезому стані) КУпАП. Згодом всі відповідні документи охоронець підписав. Автомобіль евакуювали з місця події.

Відео з реєстраторів патрульних – у відеосюжеті МІСТО:

Читайте також: П`яний хлопець вчинив хуліганські дії і потрапив у військкомат

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...