Мед Атлант

Рогатинська тенісистка стала чемпіонкою України з настільного тенісу

З 19 по 23 червня на Львівщині в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха, проходив чемпіонат України “Прудкий м’яч” з тенісу настільного серед мінікадетів 2013 р.н. і молодших, який зібрав 105 учасників з 15 областей України.

Про це розповіли у Рогатинську МТГ.

У командному розряді в складі збірної команди Івано-Франківської області виступали двоє представників Рогатинської СДЮСШОР – Дарина Польчій та Ольга Борис, які здобули СРІБНІ нагороди командного розряду, поступившись команді Одеської області з рахунком 3:2.

Серед юнаків в складі першої команди збірної Івано-Франківської області виступав рогатинець – Юрій Гвоздик, який виборов бронзові нагороди. Команда Івано-Франківської області посіла п’яте місце. Вона повністю складалась з вихованців Рогатинської СДЮСШОР.

У парному розряді серед мінікадеток Дарина Польчій разом із представницею Львівської області Діаною Дідух вибороли золоті нагороди, обігравши в фінальній зустрічі пару Олександри Багатько (м. Київ), Марії Оверчук (м. Умань).

В парному розряді серед мінікадетів Юрій Гвоздик разом з представником Полтавської області – Кирилом Тихоненком зуміли пробитися до фіналу парного розряду. Однак тенісисти програли його з рахунком 3:1 парі Давіда Дробова (м. Київ) та Марка Вороної (м. Дніпро). У підсумку спортсмени отримали срібні нагороди.

У змішаному парному розряді Дарина Польчій разом із Іваном Буром (м. Київ) здобули СРІБНІ нагороди, програвши фінальну зустріч парі Давіда Дробова (м. Київ), Діани Дідух (с. Андріївка) з рахунком 3:1.

В особистому розряді серед мінікадеток Дарина Польчій стала чемпіонкою України з тенісу настільного серед мінікадетів 2013 р.н та молодших, не програвши жодної особистої зустрічі протягом всього чемпіонату.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...