Мед Атлант

Біля держкордону затримали групу порушників – серед них є франківці

Прикордонники на Буковині припинили порушення державного кордону групою осіб. Вночі прикордонний наряд «Секрет» на ділянці відділу «Мамалига» виявив рух в бік державного кордону кількох осіб.

Пише Місто з посиланням на Західне регіональне управління ДПСУ.

Завдяки роботі дрону прикордонники чітко бачили переміщення порушників та за кілька хвилин затримали чотирьох чоловіків біля загороджувального паркану.

В ході подальших заходів за участі оперативних співробітників Чернівецького прикордонного загону прикордонники дізналися, що затримані є мешканцями Івано-Франківської та Львівської областей. Один з них виконував роль провідника та мав на меті переправлення інших до Румунії в обхід пунктів пропуску за грошову винагороду в розмірі 9 тисяч доларів з кожного.

Також охоронці кордону здобули інформацію про те, що провідник має ще двох «клієнтів», які чекають на переправлення до сусідньої країни. Через деякий час вони були затримані в одному з населених пунктів прикордоння.

Стосовно незаконних туристів складені матеріали про адміністративне правопорушення. А провідник буде відповідати за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...