Мед Атлант

Обмеження швидкості, соціальна реклама і звернення у ВРУ: Марцінків розповів про скарги на електросамокати і подальші дії

У Івано-Франківську зросла кількість звернень мешканців через самокати. Міський голова каже, що люди невдоволені, що водії самокатів некоректно водять цей транспортний засіб.

Пише Місто.

Найкраще обмеження це був би законопроєкт у Верховній Раді, який зобов’язав би тих, хто їздить на самокаті дотримуватись правил дорожнього руху, – каже міський голова Руслан Марцінків.

Він зазначає, що скарг побільшало через наїзди (на людей – ред.), збільшилась кількість ДТП за участю самокатів. Проблема актуальна не лише для Франківська, але й для інших українських міст.

Ми можемо вимагати у тих хто працює на прокатному ринку обмежити максимальну швидкість на самокатах. І поговоримо  з правоохоронними органами, як ми можемо реагувати і буде розроблена соціальна реклама про дотримання правил дорожнього руху. – сказав Марцінків.

Міський голова зазначив, що звертатиметься до депутатів Верховної Ради України, щоб відрегулювати питання самокатів на дорогах на законодавчому рівні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...