Мед Атлант

«Укрпошта» готує угоду з поштовою службою США, що відкриє Amazon для України – Смілянський

Національний поштовий оператор АТ «Укрпошта» планує укласти угоду з USPS – поштовою службою США, що дозволить доставляти в Україну товари з Amazon та інших великих маркетплейсів.

Угода може запрацювати у 2025 році, розповів в інтервʼю «Інтерфакс-Україна» гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський, передає Місто.

«Укрпошта» розраховує до 1 січня домовитися з USPS про доставку дрібних посилок і працює над завершенням угоди про більш масштабні поставки, зазначив Смілянський.

Щойно нам вдасться укласти угоду, Amazon відкриється для України, – зазначив гендиректор «Укрпошти».

Він пояснив, що після підписання угоди з USPS в Україні зʼявляться всі великі маркетплейси, які наразі недоступні. Через Польщу відбуваються затримки доставлення міжнародних відправлень, тому «Укрпошта» переорієнтувала потоки посилок через Велику Британію, зазначив Смілянський.

За його словами, якщо вдасться домовитися з USPS, то товари з Amazon їхатимуть до України через Велику Британію. Посилки доставлятимуть до Лондона і вже через день вони будуть в Україні, зазначив Смілянський.

Тривають переговори з британською поштою Royal Mail про зниження тарифів для України та поліпшення умов, додав Смілянський.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...