Мед Атлант

Чоловіка із забороненими речовинами виявили біля Яремчанського ліцею: деталі

Під час обстеження прилеглої території Яремчанського ліцею № 1 поліцейська Юлія Куриленко помітила підозрілого чоловіка. Як з’ясувалося невдовзі, при собі він мав заборонені речовини.

Пише Місто з посиланням на поліцію області.

Інцидент трапився в обідню пору, коли в навчальних закладах завершилися уроки.

Офіцерка служби освітньої безпеки має чималий досвід роботи в поліції, тож одразу помітила поблизу ліцею чоловіка, який за зовнішніми ознаками схожий на споживача заборонених речовин та перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Капітан поліції підійшла до незнайомця, попросила представитись та показати документи. Чоловік занервував, намагався швидко піти. Однак далеко втекти йому не вдалося. Офіцерка слідувала за фігурантом та викликала слідчо-оперативну групу Яремчанського відділення поліції..

При поверхневому огляді у 27-річного уродженця Донецької області поліцейські виявили поліетиленовий зіп-пакет з речовиною, схожою на психотроп PVP – солі та трубку для його вживання.

Також поліцейські з’ясували, що правопорушник раніше притягувався до відповідальності за наркозлочини. Слідчі вилучили речовини, направили їх на експертизу. Наразі встановлюють джерело походження психотропних речовин.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...