Мед Атлант

У 9 школах Прикарпаття модернізують харчоблоки

Під модернізацією розуміють придбання обладнання, проведення реконструкції та капітального ремонту шкільних їдалень у 2024 будуть здійснені за кошти субвенції з державного бюджету при співфінансуванні з бюджетів місцевих громад.

Пише Місто з посиланням на голову ОВА Світлану Онищук.

Якісне харчування дітей – це запорука їхнього здоров’я. Тож крок за кроком прямуємо до якісних змін в сфері шкільного харчування, вдосконалюючи меню дітей та створюючи належні умови для приготування смачної, поживної та корисної їжі, – зазначила Світлана Онищук.

Йдеться про такі заклади:

  • в Коломийській ТГ – ліцей №5 імені Т. Г. Шевченка та філія №6 імені Героя України Тараса Сенюка Коломийського ліцею №9;
  • в Калуській ТГ – ліцеї №10 та №6;
  • в Рожнятівській ТГ – Сваричівський ліцей,
  • Рожнівська ТГ – ліцей «Гуцульщина» ім. Федора Погребенника, Кобаківський ліцей ім. Марка Черемшини;
  • Надвірнянський ліцей №3 (Надвірнянська ТГ),
  • Дубовецький ліцей (Дубовецька ТГ).

Це – ті проєкти з модернізації харчоблоків, які були подані через систему DREAM та відібрані на конкурсній основі відповідно до Порядку та умов надання субвенції, затверджених Кабінетом Міністрів України.

Реформу шкільного харчування ініціювала перша леді Олена Зеленська. Її мета – забезпечити дітей збалансованим та смачним раціоном, який має бути доступний в кожному навчальному закладі країни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...