Мед Атлант

У Франківську судитимуть донецьких підприємців, які ведуть бізнес з окупантами та фінансували залізницю так званої  «днр»

Слідством встановлено, що обвинувачені – керівники підприємств, які  здійснювали господарські операції на користь терористичної організації «днр».

Пише Місто з посиланням на прокуратуру області.

Діяльність одного з підприємств пов’язана з торгівлею металами, а також виробництвом машин і обладнання для видобувної промисловості.

З 2016 року директор цього підприємства проводив фінансові операції, постачав товари та обладнання донецькій залізниці, яку окупанти використовують для транспортування військових, техніки та зброї.

Інший підприємець у 2020 році перерахував на користь залізниці понад 1,4 млн грн. Такими діями вони сприяли створенню та логістичному утриманню незаконної влади, збройних і воєнізованих формувань.

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальні акти стосовно двох жителів Донеччини за ч. 3 ст. 110-2 КК України. Спеціальне досудове розслідування – Управління СБУ в області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...