Мед Атлант

Військовослужбовці Івано-Франківського ТЦК та СП писали Радіодиктант єдності

Вчора, 25 жовтня, рівно об 11.00, в одній з авдиторій Прикарпатського національного університету усі охочі долучилися до написання диктанту «Магія голосу».

Пише Місто з посиланням на Івано-Франківський ТЦК та СП.

І хоч ворог намагався завадити, піднявши в повітря винищувач, диктант єдності продовжили писати у сховищі навчального закладу.

Диктант дуже гарний, текст дуже глибокий, як завжди. Павло Вишебаба на найвищому рівні. І дуже мені сподобалось, що ніхто з тих, хто починав писати, почувши тривогу, не пішов. А всі організовано спустилися в укриття і продовжили писати диктант. Україна є і буде завжди! Щодо самого тексту, то над розділовими знаками треба було подумати, знати правила і відчувати Оксану Забужко, – розповів військовослужбовець Івано-Франківського ОТЦК та СП Віталій Перевізник

Традиційно Всеукраїнський радіодиктант національної єдності присвячений Дню української писемності та мови. Цей день у нашій державі відзначають 27 жовтня.

Диктант не був складним, навпаки, дуже сильний за своєю суттю. Писавши текст авторства Оксани Забужко, згадав всі правила про розділові знаки в українській мові. Звичайно, можливо, десь щось пропустив у тексті, але це хороша нагода спробувати свої сили і долучитися до написання радіодиктанту єдності. Тому що не забуваємо, що мова – це також зброя, – зазначив військовослужбовець Івано-Франківського ОТЦК та СП Дмитро Бойканюк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...