Мед Атлант

На Прикарпатті виявили контрабандні електронні сигарети. ФОТО

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області припинили розповсюдження контрафактних підакцизних товарів на території Івано-Франківщини та Київщини.

Встановлено, що група осіб організувала переміщення електронних сигарет в пунктах пропуску Львівської та Волинської областей поза митним контролем.

Підакцизна продукція потрапляла на територію України від постачальника, що знаходиться на території однієї з країн ЄС. Одноразові електронні сигарети та нікотиновмісні рідини для електронних випаровувачів продавали у групах в месенджері «Telegram». Замовлення кінцевим споживачам відправлялось поштою.

Детективи БЕБ провели обшуки на території Київської та Івано-Франківської областей. В результаті обшуків в транспортних засобах, складах та за адресами проживання фігурантів співробітники Бюро вилучили понад 27 000 тис. шт. електронних сигарет, рідини до них, пристрої для електронних випаровувачів тощо. Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить понад 15 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 201-4 Кримінального кодексу України триває. Наразі призначено низку судових експертиз. 

Оперативний супровід здійснюють працівники 6 Прикордонного загону ДПСУ. Процесуальне керівництво – прокурори Львівської обласної прокуратури.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...