Мед Атлант

Небайдужі франківці затримали п`яного водія, який вчинив ДТП, був без документів і тікав. ФОТО

Сьогодні, 19 жовтня, близько 20 години сталася ДТП в Івано-Франківську. Водій легковика влетів в іншу машину і вирішив утекти з місця події.

Аварія сталася на перехресті вулиць Івасюка-Хоткевича. Водій Audi врізався в легковик. Про це повідомили в оперативному чаті Auto Life IF. Після ДТП збільшив швидкість і почав тікати. Проте небайдужі водії зупинили винуватця аварії і викликали поліцію. Очевидці розповідають, що винуватець з явними ознаками алкогольного сп`яніння. Після затримання небайдужими, водій Audi почав на колінах просити чоловіка, в якого він влетів, аби розійтися до приїзду поліції. Казав, що віддасть всі гроші, навіть автомобіль продасть, якщо треба буде.

Журналістам МІСТА речник УПП у м. Івано-Франківську Микола Гурак підтвердив інформацію. Каже, водій дійсно п`яний. Алкотестер показав 2, 36 проміле. Гурак повідомив, що винуватець сам з с. Підлужжя. Йому 43 роки. Крім того, що водій вчинив ДТП і був у стані сп`яніння чоловік ще не мав посвідчення водія. Інспектори на водія склали чотири адмінматеріали: за ст. 122-4 (залишення місця ДТП), ст. 124 (ДТП), ч. 1 ст. 126 (рух без документів) та ст. 130 КУпАП (водіння у стані сп`яніння).

Читайте також: Франківського патрульного, на якого поскаржився екс-міліціонер, відсторонили від роботи і заборонили виїжджати за межі області. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...