Мед Атлант

На Снятинщині атовці виступили проти екс-регіонала на посаді заступника голови ОТГ. ВІДЕО

Атовці виступили проти заступника голови Заболотівської ОТГ Павла Книша, який, як запевняють, колись був членом “Партії регіонів”. На захист чиновника стали голова ОТГ Іван Танюк та прикарпатський нардеп Юрій Соловей.

Павло Книш. Фото з сайту Снятинської РДА

Обурливий пост з цього приводу опублікував у на своїй сторінці у фейсбук голова Снятинської організації АТО, ветеран Василь Жовтяк. Атовець також виклав відео розмови з головою ОТГ і Юрієм Солов’єм, яке було відзнято під час зустрічі нардепа з виборцями.

Оскільки на звіті Юрія Солов’я був присутній і голова Заболотівської ОТГ, атовці вирішили підняти питання призначення Павла Книша. Свої думки проти від імені атовці озвучив Василь Жовтяк.

Звіт нардепа Юрія Солов’я. Фото з сайту Заболотівської ОТГ

На такі протиріччя голова ОТГ мав свої пояснення. Запевнив, що не бачить у цьому питанні політики, а розглядає Павла Книша виключно як професіонала. Каже: пропонував посаду кільком іншим людям, проте вони відмовилися через невисоку зарплатню.

Пояснив, що на відміну від голови ОДА Олега Гончарука ніколи не розкидався голослівними заявами про те, що не братиме на роботу регіоналів, адже відмежовує політику від роботи. Пояснив, що свого часу губернатор змушував його вступити в лави пропрезидентської партії, але він відмовився.

Нардеп Юрій Соловей сказав своє слово.

ОТГ – це думки всієї громади. Є у вас обгрунтовані докази проти Павла Книша чи немає, але зважте ще й на думку інших людей: є депутати, які обрані виборцями і той, кого підтримали ці депутати. З ситуації, що склалася треба вийти спокійно. Пропоную дати попрацювати Павлу Книшу і подивитися: сповідує ця людина прорегіонівські принципи чи працює в інтересах громади, – висловився нардеп.

І завершив думкою, що будь-яка людина в житті робить помилки й у “регіонах” не всі були погані.

Голова ОТГ також пояснив, що думку громади почув, але попри все немає юридичних підстав звільнити Павла Книша з посади.

За призначення Павла Книша заступником голови Заболотівської ОТГ депутати Івано-Франківської обласної ради проголосували в березні. 1 лютого Павло Книш повернувся на посаду заступника голови Снятинської РДА після декретної відпустки. До цього займав крісло чиновника з 2010 по 2014 роки і був активним членом “Партії регіонів”.

Читайте також: Верховна Рада дозволила містам обласного значення створювати ОТГ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...