Мед Атлант

У РФ школярі систематично знущаються над хлопчиком за те, що той з Франківщини. ВІДЕО

У Росії, в одній зі шкіл селища Велика Іжора (Ломоносовський район, Ленінградська область) однокласники побили 12-річного хлопчика через його українське походження.

Про це повідомляє видання “15minut“.

Інцидент стався 17 квітня в кабінеті математики. Однокласники били школяра ногами і руками по голові, знімаючи все, що відбувається на камери своїх телефонів. Відео побиття було опубліковано в інтернеті.

За словами матері хлопчика, її дитину в школі б’ють регулярно. Причина такої ненависті – українське походження хлопчика. Він народився в Івано-Франківській області, тому однокласники називають його “хохлом” і “ізгоєм”, незважаючи на те, що він вчиться в російській школі з першого класу.

Ми синові сказали в бійки не вплутуватися і не відповідати. Коли він приходив з синцями, то нічого не говорив. Але в той день повернувся сильно побитим, і я пішла в школу. Там мені показали відео. Діти знімають таке і викладають в інтернет, — розповіла мама хлопчика.

Жінка також додала, що після цієї бійки вчителі відправили її сина додому, навіть не подзвонивши ні їй, ні батькові хлопчика. Директор школи, коментуючи бійку, запропонувала журналістам “не роздувати” ситуацію.

За фактом побиття дитини буде проводитися дослідча перевірка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...