Мед Атлант

Майстер-класи, ярмарки та лекторії – в центрі міста проведуть еко-фестиваль

Як писало МІСТО, кольоровий забіг та конкурс із брейк-дансу: як франківці відзначатимуть День молоді

Цього ж дня, 24 червня, в Івано-Франківську проведуть фестиваль “Місто свідомих людей”. Захід буде поділений на чотири локації: “Смарт-сіті”, “Еко-лекторій”, “Еко-ярмарка” та “Творча майстерня”. Ввечері на музичній сцені виступатимуть молоді виконавці.

Проходитиме фестиваль за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради та Прикарпатського еко-енергетичного кластеру.

Головна мета фестивалю – підвищення рівня екосвідомості та культури мешканців міста. Основні дійства проходитимуть у сквері Міцкевича, сквері Руської Трійці та на Вічевому майдані.

На локації “Смарт-сіті” містян ознайомлюватимуть з передовими енергоефективними рішеннями, альтернативними екологічними джерелами енергії. Під час лекторію розглядатимуть різні супутні теми. Зокрема, говоритимуть про сміття як ресурс, про те, як його правильно сортувати, переробляти. На ярмарці буде представлена органічна косметика, засоби гігієни тощо. А на локації “Творча майстерня” проходитимуть різноманітні майстер-класи – як для дітей, так і для дорослих, – розповіла МІСТУ  головний  спеціаліст відділу молодіжної політики, Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Ольга Мельникова.

Друга частина фестивалю – акустична. На музичній сцені, що розміститься на Вічевому майдані, можна буде послухати молодих виконавців з Івано-Франківська, Чернівців та інших міст.

Буде поетичний марафон, музично-літературний перформанс, також будуть акустичні виступи, – додає Ольга Мельникова.

Основна частина фестивалю триватиме з 14.00 до 19.00 год. Музична сцена – до 22.00 год.

Читайте такожВизначено схему руху учасників кольорового забігу в Івано-Франківську

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...