Мед Атлант

Схопив за одяг та викинув з будинку: як на Прикарпатті нетверезий чоловік вирішив конфлікт з колишньою дружиною

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який підняв руку на свою колишню дружину.

Пригода сталась в березні цього року. У житловому будинку між колишнім подружжям виникла сварка. та Чоловік перебував у стані алкогольного спяніння, коли вдарив колишню дружину в плече та грудну клітку. Пізніше схопив її за одяг та силоміць виштовхав з будинку. Внаслідок цих дій жінка отримала легкі тілесні ушкодження.

Обвинувачений свою вину визнав. Пояснив, що того дня зранку випив спиртного і залишився у будинку. Наголосив, що з колишньою дружиною проживають під одним дахом і вона перша почала з ним сварку. Розізлившись, він вдарив її, а тоді схопив за одяг та виштовхав на вулицю.

Жінка заявила, що вона вимушено проживає з колишнім чоловіком під одним дахом. Але вони визначили порядок користування житловими кімнатами. Разом з нею проживають діти її дочки. Розповіда, що протягом останніх кількох років колишній чоловік зловживає спиртним і не дбає про утримання будинку та сплату комунальних платежів.

В день, коли сталась бійка, жінка зранку вийшла у справах, а коли повернулась, то побачила, що чоловік напився та дивився телевізор у своїй кімнаті. Вона зробила йому зауваження, на що він зреагував агресивно.

У присутності онуків вдарив її рукою, а тоді схопив за одяг та викинув з будинку. Тож вона викликала працівників поліції.

Суд визнав винуватим чоловіка у скоєнні злочину та призначив йому покарання за ст. 125 ч.1 КК України у виді громадських робіт строком на 160 год.

Нагадаємо, що на Долинщині двоє чоловіків обікрали приватну територію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...