Мед Атлант

На Івано-Франківщині розшукали грабіжника, що вкрав у жінки телефон

На Коломийщині правоохоронці розшукали зловмисника, причетного до пограбування 32-річної жінки. Правопорушник, який вже має судимість, відібрав у потерпілої мобільний телефон.

Про це інформує сепктор комунікації поліції Івано-Франківщини. Вчора 1 серпня, до Коломийського відділу поліції за допомогою звернулася 32-річна місцева мешканка. Потерпіла повідомила, що 31 липня перебувала в селі Печеніжин на футбольному стадіоні. До неї підійшов невідомий чоловік, який під час спілкування штовхнув її вихопив з рук мобільний телефон та втік у невідомому напрямку.

Правоохоронці перевірили коло осіб, які могли бути причетні до вказаної події та встановили особу зловмисника. Ним виявився 29-річний мешканець Коломийського району, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Крадений мобільний пристрій вилучено. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, – зазначають у поліції.

Читайте також: Правоохоронці розшукали трьох прикарпатців за підозрою у викраденні автомобіля.ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...