Мед Атлант

На Прикарпатті судять двох білорусів за підроблені євро

На Коломийщині судять двох громадян Республіки Білорусь за підроблену іноземну валюту.

Розпочато розгляд кримінального провадження щодо підробленої іноземної валюти, передає МІСТО з посиланням на прес-службу Коломийського міськрайонного суду.

Під час досудового розслідування встановлено, що за нез’ясованих слідством обставин двоє громадян Республіки Білорусь незаконно придбали підроблену іноземну валюту банкнотами номіналом 500 євро в кількості 7 штук, які в подальшому зберігали з метою збуту.

Таким чином, особи своїми умисними діями, які виразились у придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту підробленої іноземної валюти, вчинені за попередньою змовою групою осіб, обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199 КК України.

Кримінальне провадження розглядає суддя Беркещук Б. Б.  На даний час обвинувачені перебувають під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

Сьогодні судове засідання по даній справі не відбулось у зв’язку з неявкою захисника та перекладача. Слухання справи відкладено до 13.30 год. 08 травня 2017 року.

Читайте також: В Івано-Франківську правоохоронці викрили чергового крадія відеокамер

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...