Мед Атлант

В Івано-Франківську правоохоронці викрили чергового крадія відеокамер

В Івано-Франківську працівники кримінальної поліції викрили чергового крадія відеокамер.

До Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від 42-річного приватного підприємця про викрадення камер відеоспостережень, встановлених на будинку по вул. Тичини. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

В ході розпочатого кримінального провадження поліцейські встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 55-річний житель міста.

Крадіжку злодій вчинив у ніч з 3 на 4 березня. Підійшовши до торгового центру, та, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, він вирвав із фасаду дві камери зовнішнього відеоспостереження марки “Lux730 SL”, вартістю близько 3000 гривень та покинув місце події.

У скоєному зловмисник зізнався та розповів, що викрадене продав, а виручені кошти витратив на дозвілля.

Крім того, як було встановлено, чоловік неодноразово був судимий за вчинення майнових злочинів. Зараз у Івано-Франківському суді слухається справа за вчинення ним такої ж крадіжки.

Після проведення ряду експертиз та слідчих дій зловмиснику буде оголошено про підозру у вчиненні злочину та також його перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську правохоронці викрили 30-річного крадія камер.

Читайте також: Винуватець, що збив дівчину у Франківську, працює водієм на 21 маршруті

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...