Мед Атлант

Знову захворів. У Франківську вкотре перенесли судове засідання у справі Богдана Чупірчука

В Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи екс-директора Фонду комунального майна міста Богдана Чупірчука.

Нагадаємо, Богдана Чупірчука затримали “на хабарі” у 2015 році. При цьому екс-директор Фонду комунального майна Івано-Франківська не з`являється на судове засідання. Сторона захисту повідомляє, що Чупірчук хворіє. Крім того, на минулому засіданні обвинувачений змінив захисника, тому суд перенесли через те, що сторона захисту не ознайомилася з матеріалами справи.

Богдан Чупірчук

Сьогодні, 27 квітня, у суді адвокат вкотре повідомив, що Богдан Чупірчук захворів. Сторона захисту попросила перенести слухання, інформує МІСТО.

Відтак, суд відклав розгляд справи до 23 травня. Час: 10:00.

Нагадаємо, 12 березня 2015 року екс-директора фонду комунального майна міста Богдана Чупірчука і директора спортивного комплексу Івана Слюсара затримали під час одержання хабара у розмірі 5 тисяч доларів США та 7 тисяч гривень. До слова, Іван Слюсар визнав свою вину, а суд виніс вирок, а саме: штраф у розмірі 25,5 тисяч гривень, а також позбавлення права обіймати посади протягом двох років.

Читайте також: Евакуація та знешкодження вибухівки: як у Франківську навчальний заклад мінували. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...