Мед Атлант

Евакуація та знешкодження вибухівки: як у Франківську навчальний заклад мінували. ВІДЕОСЮЖЕТ

В одному із навчальних закладів Івано-Франківська провели незаплановані антитерористичні навчання.

Попередньо про те, що це буде навчання не повідомлялося. Всі служби працювали, як на реальному замінуванні закладу. До приїзду навіть не підозрювали, що планується насправді. Та попри антитерористичні навчання, робота вибухотехніків, кінологів, рятувальників і поліцейських відповідала інструкції і всі діяли так, як на справжньому замінуванні. Журналісти МІСТА за погодженням СБУ в Івано-Франківській області та ГУ НП в Івано-Франківській області долучилися до заходу напередодні запланованого.

Відтак, у приміщення Івано-Франківського юридичного інституту та коледжу Національного університету “Одеська юридична академія” проник умовний диверсант та залишив підозрілий предмет.

Як виявили вибухонебезпечний предмет, як провели евакуацію, як спрацювали відповідні служби та як знешкодили підозрілий предмет сапери – дивіться у відеосюжеті МІСТА:

До слова, такі навчання проводилися управлінням з координації антитерористичної діяльності СБУ в Івано-Франківській області та ГУ НП в Івано-Франківській області. Про проведення не повідомлялися відповідні служби, а також адміністрація закладу.

Читайте і дивіться також: Ти дурак нах#, – п`яний водій-утікач до патрульного Івано-Франківська. ВІДЕОСЮЖЕТ

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...