Мед Атлант

Від початку травня на Івано-Франківщині внаслідок ДТП загинуло 4 людини

У результаті ДТП  смертельні тілесні ушкодження отримали водії автотранспорту у Снятині, на Косівщині та Коломийщині. Ще одна автопригода в Коломийському районі завершилася смертю велосипедиста.

Про це повідомляє МІСТО за інформацією ГУНП в Івано-Франківській області.

Характерно, що смертельних травм під час ДТП зазнали ті водії, де відбулося перекидання транспортних засобів.

Так, 3 травня косівчанка, за кермом автомобіля “Рено Кенго”, на дорозі державного значення Стрий-Чернівці-Мамалига у Снятині виїхала на праве узбіччя, де авто занесло. Далі її машина перетнула смугу зустрічного руху, виїхала за межі проїзної частини дороги, де відбулося перекидання транспортного засобу та його зіткнення з огорожею приватного господарства. В ДТП жінка зазнала тілесних ушкоджень, від яких померла на місці події.

7 травня 25-річний водій “ВАЗ 2121” з Косівського району, рухався ґрунтовою дорогою,  не впорався із керуванням та здійснив наїзд на дерев’яні перила моста, внаслідок чого відбулося перекидання автомобіля з моста на дах в русло річки. Молодий косівчанин після ДТП не вижив.

Днями внаслідок аварії обірвалося життя 26-річної мешканки Отинії, автомобіль під керуванням якої з’їхав з дороги у кювет, де перекинувся, а потім вдарився в дерево і загорівся.

Працівники поліції встановлюють обставини та причини кожного з фактів загибелі учасників дорожнього руху. Водночас правоохоронці закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними під час керування транспортними засобами, не допускати створення аварійних ситуацій, зокрема, адекватно оцінювати дорожню обстановку та обирати безпечну швидкість руху.

Читайте також: У центрі Франківська трапилась ДТП: 16-річну дівчину з ознаками алкогольного сп’яніння збив автобус. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...