Мед Атлант

На Прикарпатті продавець магазину затримав зловмисника зі Львова, який хотів пограбувати заклад

До поліціянтів звернувся продавець магазину і повідомив, що заклад намагалися пограбувати троє невідомих. Одного з них продавець затримав – 31-річного львів’янина.

Таке повідомлення поступило до Коломийського відділу поліції. Один із зловмисників хотів заволодіти грошовими коштами з каси торгового закладу, а ще двом його спільникам вдалося втекти. Правоохоронці виїхали на місце події, де задокументували факт вчинення злочину та встановили особу затриманого. Ним виявився 31-річний мешканець м. Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і грабежів. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, затриманий львів’янин разом із двома спільниками зайшли в магазин з продажу мобільних телефонів. Один з них попросив продавця допомогти вибрати кабель USB до телефонного апарату, інший нібито хотів придбати мобільний телефон для свого племінника. Коли продавець відійшов до вітрини й почав показувати «покупцям» товар, їх спільник відкрив касу і забрав гроші. Це помітив продавець, який сказав, аби зловмисник повернув кошти, інакше він викличе поліцію. Чоловік поклав гроші на прилавок і разом із спільниками намагався втекти з торгового закладу. При цьому перечепився об поріг і впав. Його затримав продавець і передав працівникам поліції

Мешканця Львова затримано в порядку ст.208 КПК України.

Працівники поліції встановлюють особи його спільників та місце їх перебування. Здійснюються відповідні оперативні заходи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 ( Грабіж) Кримінального кодексу України. За такі дії законодавством передбачено максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Читайте також: Стали відомі імена посадовців, які брали хабар за вступ на державну форму навчання

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...