Мед Атлант

Повалені дерева, пошкоджені автомобілі та будинки — наслідки негоди на Прикарпатті

Прикарпатські рятувальники допомагали населенню Прикарпаття після вчорашньої негоди. Здійснено 7 виїздів по розрізанні повалених дерев, під час яких розрізано 10 дерев та вивільнено 1 автомобіль.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

29 червня у м. Калуш поступило повідомлення про те, що на дорогу по вул. Долинська в м. Калуш впало дерево та перекрило проїжджу частину дороги. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали повалене дерево та розчистили проїжджу частину дороги.

29 червня у м. Коломия поступило повідомлення про те, що по вул. Роксолани впало дерево на електропроводи. Відтак, потрібна допомога по розпилюванні. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили та рятувальної мотузки провели роботи по розрізанню дерева. Крім того, по вул. Кисилевської впало дерево на житловий будинок. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили та рятувальної мотузки провели роботи по розрізанню дерева.

20 червня у м. Яремче поступило повідомлення про те, що внаслідок пориву вітру на дорозі сполученням смт. Ворохта – смт. Верховина впало дерево на проїжджу частину дороги і перекрило рух. Прибувши до місця виклику, було встановлено, що в загальному на дорозі є п’ять повалених дерев на відстані одне від одного біля одного кілометра. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили провели роботи по розрізанню дерев та повністю звільнив проїжджу частину дороги.

29 червня надійшло повідомлення про падіння дерева на автомобіль в м. Івано-Франківськ по вул. Бельведерська. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопил провели розрізання дерева та вивільнили автомобіль марки Шевроле Авео. Крім того, на житловий будинок по вул. Галицька впало дерево. Ртяувальники очистили покрівлю будинку. Опісля звільняли проїзну частину дороги від поваленого дерева. В ході проведення розвідки встановлено, що на проїжджу частину та прилеглу територію будинку по вул. Хотинській впало дерево. На даному відрізку дороги пошкоджено лінію електропередач та мережу інтернет. До місця виклику направлено працівників міськсвітло та службу РЕМ. Працівниками пожежно-рятувальної служби огороджено місце падіння дерева світло відбиваючою стрічкою.

Читайте також: Наслідки стихії у Франківську. Торгівельні будки, що на “п’яному ринку”, розчавила стара тополя. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...