Мед Атлант

Оформлено 895 ДТП, розкрито 386 злочинів, зупинено 913 нетверезих водіїв: франківські патрульні прозвітували за 9 місяців роботи

Як вже писало МІСТО, франківські депутати зібралися на шістнадцяту сесію міськради. З початку засідання міський голова вже двічі оголошував перерву. Після 30-ти хвилинної паузи депутати таки розпочали свою роботу.

Одним з питань порядку денного є звіт патрульної поліції Івано-Франківська. За 9 місяців 2017 року екіпажами УПП м. Івано-Франківська опрацьовано 43 528 завдань. За словами начальника патрульної поліції міста Дмитра Міхальця, в ці завдання входять виклики на події різного характеру: ДТП, сімейні конфлікти, грабежі, бійки тощо.

Щодобово на патрулювання в місті заступали в середньому 50 працівників патрульної поліції.  Щоденно проводилося відпрацювання залізничного вокзалу, автовокзалів, аеропорту, з метою затримання осіб, які вчиняють злочини із застосуванням зброї, боєприпасів та вибухових речовин, у тому числі транспортування їх із зони АТО. Проводилися перевірки транспортних засобів з метою виявилення і вилучення викраденого автотранспорту, фактів перевезення незареєстрованої зброї, вибухових пристроїв, наркотичних речовин, – йдеться у звіті.

Всього за 9 місяців було перевірено 2 520 транспортних засобів.

У вечірній час патрульні здійснювали піший обхід територій дитячих закладів, скверів та під’їздів будинків.

У ході відпрацювання працівниками патрульної поліції було перевірено 359 осіб-іноземців щодо дотримання ними правили перебування на території України, дотримання ними правили громадського порядку та на причетність до скоєння правопорушень. Працівниками УПП було складено 26 адмінматеріалів на іноземців за порушення Правил дорожнього руху.

За звітний період було розкрито 386 злочинів, з них –  231 злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних речовин. Крім того, на гарячому було затримано 46 осіб підозрюваних у вчиненні крадіжок.

Патрульні оформили 895 протоколів ДТП, 226 водіїв зникли з місця події, з них розшукано й затримано 113.

Працівниками УПП м. Івано-Франківська в період з 01.01.2017 р. по 30. 09. 2017 р. складено 2 894 протоколи про адмінпорушення, за якими прийнято рішення про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу на суму 4 892 906 грн., з яких добровільно сплачено 1 112 546,13 грн.; винесено 12 272 постанови у справах про адміністративні правопорушення, по яких накладено стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 3 878 615 грн., з яких 2 842 923,7 грн. сплачено у добровільному порядку, а 2 530 постанови направлено в органи ДВС для примусового стягнення штрафів.

Також за ст.130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції)  складено 913 протоколів, по яких судами винесено 401 постанова про накладення стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами, а також 84 постанов про закриття провадження відповідно до п.1. ст. 247 КУпАП за відсутністю події та складу адміністративного правопорушення, 79 постанов про закриття провадження відповідно до п. 7 ст. 247 КУпАП за закінченням строків притягнення  до відповідальності.

Читайте також: Апеляція екс-міліціонера: суддя запропонував патрульній дивитися фільми про американських копів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...