Мед Атлант

Франківська патрульна розчулила мережу новорічним побажанням

Франківська патрульна Олена Біла поділилася в мережі зворушливим новорічним побажанням. Інспектор патрульної поліції побажала, щоб негідні люди не зламали правоохоронну реформу, за яку вона з колегами бореться щодня.

Побажання патрульна розмістила у своєму фейсбук.

Дорогий Санта. Ці два роки, ні, навіть три, з того часу, як поїхала з Криму, я нічого в тебе не просила. Бо новий рік втратив весь сенс для мене. Санта, то довга історія. Я тобі потім про неї розкажу, якщо захочеш.

Але, Санта, ці два роки я була чемною дівчинкою (не дуже, насправді, але більший час була чемною, то правда). Гідно служила, не їла багато солодкого, прибирала какахі в вол’єрах за собачками, просила людей підбирати за собою недопалки, коли вони їх кидали.

Санта, чесно, не дай патрульці загнутися.

Це, все, що мені треба цього року. Попроси, щоб всі погані дядьки відчепилися від патрульки і дали нам нормально служити. Добре? Зробиш це для нас? Санта, бо погані дядьки щось задумали.

Санта, ми поклали два роки життя, щоб привчити людей поважати одне одного на дорозі, ми виписували штрафи нечемним водіям, які потім ставали чемними, рятували людей, опрацьовували мільйон викликів.

Санта, якщо ти зможеш зберегти патрульку від негідників, я буду самим щасливим копом.

А ще, дорогий Санта, ти би міг зробити так, щоб в нас почали робити гарну пластикову розмітку і ставити дорожні знаки безпечно та ефективно.

Дякую тобі, Санта, що вислухав мене!

Читайте також: Справа на мільйон через зламаний мізинець: прокуратура не хоче виправляти обвинувальний акт проти патрульного

Франківську патрульну звільнили, бо вона невчасно повідомила НАЗК про придбання автомобіля

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...