Мед Атлант

Чорна п’ятниця: Марцінків перевірив БАМ і Військове містечко. ФОТО

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сьогодні, 13 жовтня, вирішив перевірити роботу громадського транспорту та чистоту у дворах міста. Рейд провів зранку.

 Про це міський голова повідомив на офіційній сторінці у фейсбук.

Завдяки таким акціям ми можемо побачити проблеми в мікрорайонах, оперативно шукати їх вирішення та окреслювати перспективи розвитку для кожної частини міста. Щодо містечка, то я дав доручення прорахувати вартість встановлення освітлення в дворі з дитячим майданчиком на Довженка 3а, 5а. Плануємо частково замінити сміттєві баки в мікрорайоні. Вже прокладений нижній шар дороги на Сухомлинського. Вагомим досягненням зараз є заміна електричного кабелю на Довженка 1,1б, Чорновола, 132, де відбувались постійні відключення та перебої з електроенергією. Щиро сподіваюсь, що тепер такої проблеми не буде. Щодо прибирання, то воно є задовільним проте неідеальним. Головне, що дороги і тротуари посипані.
Роботи попереду ще багато, проте варто зазначити, що вже й чимало зроблено завдяки депутатам округу та небайдужим мешканцям. Ми і надалі будемо продовжувати робити все можливе для розвитку мікрорайонів. Вже є заплановані певні проекти, які чекають свого втілення, йдеться у повідомленні, — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Франківські школи закрили на карантин

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...