Мед Атлант

Стометрівкою пройшлися казкові герої. ФОТОФАКТ

Святковою ходою актори Івано-Франківського театру ляльок запросили місцеву дітвору на відкриття нової локації “Лялькові обереги”, яка запрацювала у рамках фестивалю “Карпатський простір”.

Центральною вулицею міста пройшла яскрава хода на чолі з оркестром нацгвардії, її учасниками стали переодягнені актори театру, а також учні танцювальних та акторських шкіл міста.

Локація “KIDSPASE”, ІІІ Міжнародного фестивалю мистецтв “Карпатський простір” буде розміщена на сцені Івано-Франківського театру ляльок імені Марійки Підгірянки.

В період з 3 по 6 травня театр ляльок запрошує переглянути вистави театрів ляльок з Румунії – театру “Василячі” з міста Ботошани та Муніципального театру м. Бая-Маре, Секція Ляльок; Панявєжського театру ляльок на колесах, м. Панявєжіс, Литва; Муніципального театру ляльок “Гугуце”, м. Кишинів, Молдов.

Свої вистави презентуватимуть театри ляльок з України: Дніпровський міський театр ляльок “Актора і ляльки”; закарпатський академічний обласний театр ляльок “Бавка”, студенти Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого; львівський академічний театр естрадних мініатюр “І люди, і ляльки”; херсонський академічний обласний театр ляльок; черкаський академічний театр ляльок Черкаської обласної ради.

Детальний опис і розклад вистав тут.

Міжнародний мистецький фестиваль “Карпатський простір” проходитиме в Івано-Франківську з 4 по 6 травня. Повна програма фестивалю: Стала відома повна програма фестивалю “Карпатський простір” у Франківську.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...