Мед Атлант

Допомогти зібрати “валізу у майбутнє”. Мальтійці розвернули в середмісті благодійну акцію для випускників школи-інтернату

“Мальтійська служба допомоги” незвичною благодійною акцією просить містян долучитися до “зібрання валізи в доросле життя” 18 випускникам Печеніжинської спеціальної школи-інтернату.

Мета акції – забезпечити випускників речами першої необхідності у самостійному дорослому житті за межами інтернату.

Сьогодні, 5 травня, поруч Катедрального собору відкрилася благодійна виставка фотографій випускників інтернату.

Це своєрідний start-up, проте Мальтійська Служба Допомоги має надію зробити його гарною традицією. Щороку із 20 шкіл-інтернатів нашої області випускається приблизно 180 учнів, серед яких 85% вступає до професійно-технічних училищ, 5% – до вищих навчальних закладів, а решта 5% не вступає нікуди взагалі, і всі вони потребують допомоги.

Незважаючи на несприятливі матеріальні фактори та навіть фізичні можливості, молодь мріє рости, розвиватись та по-справжньому жити. Вони наша надія, рушійна сила, наше майбутнє, – звертаються до франківців мальтійці.

Акція триватиме поруч Катедрального собору й завтра, 6 травня.

Щоб долучитись до акції Ви можете принести нові товари з переліченого нижче списку або скласти грошову пожертву у період з 05.05.2018 по 20.05.2018 року у офісі Мальтійської Служби Допомоги за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки 1, або ж на Картку Приватбанку 5169330508143705 чи розрахунковий рахунок в Приватбанку 26003052517914, МФО 336677.

Отримувач: БО Мальтійська Служба Допомоги. Призначення: благодійна пожертва. Акція «Валіза в майбутнє». Без ПДВ.

За зібрані кошти Мальтійська Служба Допомоги підготує для випускників “валізи в майбутнє”. Така валіза міститиме в собі: постільну білизну, рушники, спальний мішок, посуд, праску та чайник, предмети особистої гігієни – ті речі, якими ми користуємось щодня.  Ці подарунки організація планує доставити до Печеніжина 25 травня, безпосередньо на свято останнього дзвоника, щоб вже від наступного дня випускники хоч трішки, але були спокійніші за своє “завтра”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...