Мед Атлант

На Прикарпатті під час зіткнення пасажирського автобуса та вантажівки 10 травмовані, одна людина загинула

Як писало МІСТО, автобус у лісосмузі, вантажівка посеред дороги, – очевидці повідомляють про ДТП у Майдані. ФОТО

У Тисменицькому районі у селі Майдан сталася ДТП за участю пасажирського рейсового автобуса “Іван”, який виконував рейс сполученням “Івано-Франківськ-Калуш”.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, на автодорозі державного значення “Стрий-Чернівці”, водій рейсового автобуса “Іван” сполученням “Івано-Франківськ-Калуш”, рухаючись в напрямку Калуша, розпочав обгін вантажівки марки “ЗІЛ-130”, виїхавши на смугу зустрічного руху. Саме в цей час водій “ЗІЛа” почав здійснювати поворот ліворуч, що призвело до зіткнення транспортних засобів. Вантажівка перекинулася відразу, а автобус з’їхав в лісосмугу, де за кількадесят метрів також перекинувся. , – інформує Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області

В результаті ДТП за попередніми даними одна пасажирка автобуса 1987 р.н. внаслідок отриманих тілесних ушкоджень померла у лікувальному закладі, ще понад 10 травмованих. Кількість потерпілих, яких доставлено до лікувальних закладів Івано-Франківська та Калуша встановлюється.

На місці події працює слідчо-оперативна група Тисменицького ВП та слідчого управління.

Читайте також: ДТП за участю тролейбуса. На вулиці Василіянок утворився затор

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...