Мед Атлант

Франківський водоканал перегляне тарифи на воду

27 липня о 12.00 в Івано-Франківську за адресою Ботанічна, 2 відбудеться відкрите обговорення (відкрите слухання) на тему: встановлення/зміни тарифів на 2019 рік на централізоване водопостачання та водовідведення.

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці КП “Івано-Франківськводоекотехпром” у Фейсбуці.

Слухання відбуваються на виконання вимог постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.06.2017 № 866.

Журналіст “Галичини” звернувся до прес-служби “Івано-Франківськводоекотехпром” з проханням надати проект рішення, яке планують розглянути 27 липня. Там порадили звернутись з цього приводу до директора зі стратегічного розвитку підприємства Андрія Грималюка.

У свою чергу Андрій Грималюк повідомив, що проекту рішення наразі немає.

Нема проекту рішення, це буде обговорення за результатами якого буде складений протокол і буде опублікований у ЗМІ і на офіційній сторінці. Відтак протокол надсилається у НКРЕКП і тільки тоді від них підприємство отримує проект постанови який підприємство знову виносить на громадські слухання. Мова про підвищення не йде, це звичайне процедурне питання яке має розглянутись. Тариф може і зменшитись, все залежить від НКРЕКП, – зазначив Грималюк.

На запитання про те, як зміниться тариф він відповів так:

Це питання фінансового характеру, якими я досконало не володію. Це питання бухгалтерії. Звертаєтесь до генерального, він розписує лист на бухгалтерію і ви отримуєте відповідь.

Читайте такожУ Водоекотехпромі кажуть, що проблеми із поставками хлору для Франківська не страшні. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...