Мед Атлант

Уже восени франківці зможуть пройтися відремонтованим мостом у парку Шевченка. ФОТО

В парку Шевченка розпочався капітальний ремонт моста на середньому озері.

Про це повідомили у фейсбуці на сторінці КП “Центр розвитку міста та рекреації”.

Журналістам МІСТА директор КП “Центр розвитку міста і рекреації” Руслана Василюк розповіла, що розпочалися різнопланові роботи на мості. Йдеться про покриття основи декінгом. Також буде нове переднє огородження. Планується облаштувати підсвітку та опори. Відтак, на їх завершення знадобиться місяць, а то й півтори. Правда, все залежить і від погодних умов.

Щодо коштів, то для цього провели тендер на сайті “Прозоро”. В акті зазначено про те, що на ремонт необхідно витратити майже 668 тис грн. Звичайно, сума може бути й меншою, а може бути й навпаки. Проте різниця не буде великою.

Руслана Василюк каже, що міст зруйнований а передні огородження уже старі. Тому слід робити капітальний ремонт. Чим наразі і займаються працівники.

Точно буде гарно. Адже основа декінгом, облаштована деревом, покаже цікаву картинку. Крім того, поряд облаштована фотозона. Все виглядатиме гармонійно, – запевнила директорка КП “Центр розвитку міста і рекреації”.

Такий міст має сподобатися не тільки молодятам, а й відвідувачам парку. Звичайно, йдеться і мпро безпечний перехід з однієї території на іншу.

Читайте також: Скульптури закоханих та аераційний фонтан: у парку Шевченка нові цікавинки. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...