Мед Атлант

Рідні постраждалих в Ільцях висунули свою версію причини аварії

Рідні постраждалого хлопця на Верховинщині в ДТП 2 вересня висунули власну версію аварії: мотоцикліста переслідувала поліція.

Як раніше інформувало МІСТО, 2 вересня, в селі Ільці, що Верховинщині, трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода. Мотоцикліст, виконуючи обгін попутного автомобіля “ВАЗ – 2109”, виїхав на смугу зустрічного руху, де невпоравшись із керуванням допустив зіткнення із нерухомою опорою з правої сторони, на узбіччі автодороги.

Як наслідок, водій мотоцикла загинув на місці пригоди, а пасажир отримав тілесні ушкодження.

Як повідомляє “КУРС”, у тітки хлопця, який потрапив у лікарню, є інша версія причини ДТП. Жінка повідомила “КУРС” про те, що мотоцикл переслідував поліцейський Володимир Зеленчук на прізвисько «Макарон».

Є люди, які бачили, що вони гналися за хлопцями. Там, де шутрована дорога, вони їхали повільніше, а коли виїхали на асфальтовану почали швидше і фактично вдавили їх в опору. Люди набігли, хотіли їх бити, а вони втекли», – інформує “КУРС” тітка хлопця.

Богдан Сокол, начальник Верховинського відділення поліції, виклав офіційну версію “КУРСу”. У коментарі він зазначив, що поліцейські не переслідували мотоцикліста й не були свідками аварії.

Станом на сьогодні обставини інциденту перевіряють.

Читайте також: “Ознак сп’яніння я не бачу” – лікар про ДТП на Чорновола.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...