Мед Атлант

Стали відомі подробиці смертельної ДТП у Татарові

Учора, 16 вересня, у селі Татарів відбулася смертельна ДТП, стали відомі подробиці

Як раніше писало МІСТО, учора у Татарові відбулася смертельна аварія,  за попередніми даними інцидент трапився поблизу ресторану “Пацьорка”. За свідченнями очевидців, постраждала людина — накрите тіло лежить на землі біля автомобіля “BMW”.

Про подробиці повідомив Володимир Федорчук, начальник Яремчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури Івано-Франківської області, у Фейсбуку. За його словами, здійснено наїзд на місцевого жителя 1985 р.н., чоловік помер на місці.

 Шановні громадяни, вкотре закликаємо Вас бути обережними на дорогах! Так, на Яремчанщині вже зробили хороші дороги, але це не привід порушувати правила дорожнього руху!!! Подумайте про себе, про своїх рідних!!! Особливе прохання бути вдвічі обережнішими біля шкіл, дитячих майданчиків, інших місць масового скупченням людей!!!”, – зазначив Володимир Федорчук.

Інформацію про ДТП підтрерджує управління з питань цивільного захисту ОДА. За їхніми даними, інцидент трапився близько 20.15 год. в с. Татарів на вул. Незалежності, неподалік розважального комплексу “Ольга”. 25-річний водій з Хмельниччини наїхав на жителя села Татарів, що лежав на проїжджій частині дороги. Чоловік загинув.

Читайте також: Автобус із Коломиї потрапив у ДТП у Польщі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...