Мед Атлант

Східний дух: у Франківську пройшли чемпіонати із бойових мистецтв. ФОТО

В Івано-Франківську 29-30 вересня пройшли змагання зі східних бойових мистецтв – кендо та таеквондо.

Чемпіонат з кендо, японського фехтувального мистецтва,  відбувся у КП “Муніципальний фізкультурно- оздоровчий центр”.

Цей унікальний вид спорт останнім часом набирає все більшої популярності, то ж із великим задоволенням завітав у наш муніципальний ФОК. Бажаю всім учасникам щоденних перемог! – прокоментував дійство у соцмережі мер Івано-Франківська.

До слова, в Івано-Франківську також другий день поспіль проходить  Відкритий кубок міста з таеквондо, на ньому зібралося понад 200 учасників, повідомлено на сторінці мера Івано-Франківська у Фейсбуку.

Довідка.

Кендо – сучасне бойове мистецтво японського фехтуванняна бамбукових мечах. Походить від стародавніх японських технік володіння мечем. Ставить на меті формування повноцінної особистості і твердого характеру, загартовуючи волю і тіло фехтувальника. В сучасній Японії розглядається як один з видів спорту. Існує рух за включення кендо у програму Олімпійських ігор.

Таеквондо – бойове мистецтво, олімпійський вид спорту та національний вид спорту в Кореї. Тхеквондо є одним з найбільш систематизованих і науково обґрунтованих бойових мистецтв світу. Ця дисципліна за допомогою тренування тіла і душі прищеплює людині фізичні бойові навички, ставить за мету поліпшити душевне здоров’я та якість життя.

Читайте також: Матч франківського “Урагану” з херсонським “Продексімом” завершився нічиєю. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...