Мед Атлант

Атовці висловили недовіру начальникові Яремчанського відділення поліції

Під час 38-ї сесії Яремчанської міської ради, яка відбулася 27 лютого, атовці висловили недовіру начальникові Яремчанського відділення поліції Василю Банку.

Про це повідомив “Суспільному” секретар Яремчанської міськради Володимир Губарчук.

Нам відомо, що саме з подачі чинного очільника яремчанської поліції створюється тиск на місцевих ветеранів АТО і ОСС, цькування та плюндрування гідності, честі тих, хто ціною свого життя став на захист сувернітету та незалежності України. Проводиться фальсифікація кримінальних справ, які “шиються білими нитками”. Безпідставні обшуки у помешканнях наших побратимів, а саме Тараса Марійчина та Віталія Тоненького, які не дали жодного результату. Це дає нам підстави думати про те, а чи правомірні дії правоохоронців”, – зачитав звернення до депутатів голова регіональної Спілки ветеранів, інвалідів АТО та учасників бойових дій Володимир Мандина на сесії Яремчанської міськради.

“Суспільному” стало відомо, що перед тим його запросили до міської ради на загальну комісію, яка відбувалася перед сесією, але Василь Банк відмовив, пославшись на те, що у нього обідня перерва.

За рішення про недовіру депутати проголосували одноголосно. Це звернення вирішили надіслати до керівництва області.

Василю Банку закидають переслідування ветеранів АТО-ООС Яремчанщини. Про це йдеться на сайті Яремчанської регіональної Спілки ветеранів: “Адекватної відповіді депутатам та ветеранам на свої дії поліціянт дати не зміг і просто покинув зал засідань, недочекавшись результатів голосування та закінчення сесії, вкотре показавши своє ставлення до громади, яку його призначила захищати держава”.

Речниця обласної поліції Прикарпаття Христина Максимчак прокоментувала: “Станом на 16-ту годину (28 лютого – ред.) до нас не надходило жодного листа про висловленння недовіри очільнику яремчанської поліції”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...