Мед Атлант

У Харкові під варту взяли жінку, яка відрізала голову власній дитині

Суд обирав запобіжний захід жінці, яку зранку затримали з пакетом з головою власної доньки – два місяці під вартою, без права на заставу.

Поводила себе жінка в суді агресивно, передає ТСН.

Я не буду вас слухати, бо я не є тим, за кого ви мене видаєте, – заявила підозрювана Тетяна.

Жінка поки нічого не пояснила поліцейським.

У будинку, де сталася жахлива трагедія, вже закінчили працювати слідчі та експерти. Сусіди нажахані і не виходять на вулицю.

На світанку в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій – пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалась втікти, розмахувала ножем. У пакеті копи побачили людську голову. А вже за дві години до поліцейських зателефонував чоловік і повідомив, що в кімнаті знайшов свою мертву племінницю, без голови.

В одному з домоволодінь було виявлено труп без голови. Зараз жінка затримана. Є достатньо підстав її підозрювати, – заявили в поліції.

Сусіди кажуть, що підозрювана Тетяна виховувала доньку сама. У будинку мешкала з двома братами. Їхні батьки пиячили, вони та ще один брат Тетяни – померли. Люди жили бідно, але дочка підозрюваної була охайною та  спокійною, добре навчалася у школі. Натомість сама 38-річна Тетяна часто поводилася агресивно, кажуть сусіди.

Вона старше моєї дочки. Ще в школі намагалася з дівчатками дружити. Але вони не хотіли, бо вона була агресивна, кричала. Бідність у них завжди була. Навіть говорили, що хтось кредитів набрав, – каже сусідка Олена.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...