Мед Атлант

На Богородчанщині чоловік побив хлопчика, який образив його сина

26 вересня 2020 року близько 18:30 на центральній дорозі с.Забережжя Богородчанського району біля одного з господарств дорослий чоловік зупинив хлопчика на велосипеді.

Через попередні конфлікти хлопчика та його малолітнього сина чоловік схопив дитинуодною рукою за одяг, а іншою наніс декілька ударів рукою у потиличну ділянку голови, а також один удар в обличчя. Внаслідок дитині було спричинено легкі тілесні ушкодження у виді синця в ділянці нижньої повіки правого ока.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. Пояснив, що дійсно його малолітній син декілька разів скаржився на цькування його зі сторони інших хлопців. Того дня, син також поскаржився на черговий інцидент. Близько 19:00 на власному автомобілі, коли чоловік підвозив дружину у справах, побачив двох дітей, які їхали велосипедами по дорозі. Чоловік вирішив поговорити з хлопцями, тому зупинив автомобіль. Коли вийшов з машини, то один з хлопців втік, а на потерпілого він накинувся зі сваркою та криком. Однак при цьому ніяких ударів не наносив. На крики вийшов чоловік, який жив поруч, і нападник одразу поїхав. Того ж дня батьки потерпілого хлопчика разом з литиною приїжджали до нього додому з`ясовувати стосунки і він дійсно визнавав, що «переборщив». Проте мав на увазі не заподіяння потерпілому побоїв, а сварку з ним.

Малолітній потерпілий пояснив, що син нападника зводив на нього наклепи, щоб вигородити себе. Вони зустрілись з ним та поговоривши між собою роз`їхались. При цьому ніякого конфлікту між ними не було. Через кілька хвилин їх дорогою наздогнав автомобіль, який перегородив їм шлях. З машини вийшов батько хлопця і накинувся на нього з кулаками. Зокрема декілька раз вдарив рукою по потиличній частині голови, а також ногою декілька раз ударив по його ногах, а тоді наніс кулаком удар в обличчя. При цьому чоловік кричав надитину і погрожував розправою, якщо будуть зачіпати його сина.

Коли хлопчик повернувся додому то відразу зайшов у ванну і зачинився там. Спершу мати не надала цьому значення. Спершу він не хотів виходити з ванної, а коли відчинив, то був заплаканий, а на обличчі в ділянці правого ока була припухлість і почервоніння. Хлопець зазнав не лише фізичного болю, але і психологічної травми.

В результаті суд визнав чоловіка винуватим у скоєнні кримінального правопорушення та призначив йому покарання за ч.1 ст. 125 КК України у виді громадських робіт строком на 80 годин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...