Мед Атлант

У Калуській ТГ оголосили конкурс на посади директорів семи шкіл

У Калуській міській територіальній громаді оголосили конкурс на заміщення посад директорів закладів загальної середньої освіти у зв’язку із завершенням у керівників строкових трудових договорів (контрактів).

Йдеться зокрема про директорів Боднарівського ліцеюГолинського ліцею, Калуського ліцею №3Калуського ліцею №6Калуського ліцею №7 та Копанківської і Сівка-Калуської гімназій, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міськради.

Вимоги до кандидата: посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

Документи від бажаючих взяти участь у конкурсі приймаються упродовж 30 календарних днів із дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Прийом та реєстрація документів від претендентів на посаду здійснює управління освіти Калуської міської ради (вул. Підвальна, 16, місто Калуш, Івано-Франківська область.

На вакантні посади відбудеться конкурсний відбір, який розпочинається з 15 червня 2021 року та складається з кількох етапів:

  • перевірка знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування;
  • перевірка професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
  • тестування та вирішення ситуаційного завдання проводяться в один день 15 червня;
  • публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти (на 2 роки – для осіб, які раніше не обіймали посаду керівника закладу освіти та на 6 років – для осіб, які раніше обіймали посаду керівника закладу освіти), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування – 16 та 17 червня.

Уповноважена особа надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Кравчук Ольга Богданівна – начальник відділу загальної середньої освіти управління освіти Калуської міської ради, тел. (03472)6 64 13, електронна пошта: [email protected].

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...