Мед Атлант

У Франківську побили лікарку “швидкої”, яка приїхала на виклик до ромського табору

У Франківську бригада швидкої медичної допомоги приїхала на виклик до ромського табору. Проте допомога знадобилася самим медикам – п’яний молодик побив лікарку.

“Галці” стало відомо, що ввечері 21 травня на Пасічній поблизу річки побили молоду лікарку, яка приїхала на виклик.

“Роми викликали “швидку” й сказали, що жінці погано. Бригада їхала на виклик до їхнього табору, але саме в нього треба було зайти, бо проїхати машиною там неможливо. Провести бригаду до жінки вийшов дуже п’яний молодик, ледь на ногах тримався. Медики попросили, щоб іще хтось інший підійшов провести їх. Він відмовився, розізлився, що попросили іншого, та накинувся на лікарку. Молодик вдарив її кулаком по обличчю, почав бити машину. Бригада зачинилася всередині “швидкої” й викликала поліцію”, – розповіла старший лікар оперативно-дистпетчерської служби.

Коли приїхали поліціянти, потерпіла написала заяву, а потім поїхала в лікарню, де її обстежили. У неї діагностували  струс мозку та забій м’яких тканин голови.

У пресслужбі патрульної поліції в Івано-Франківській області підтвердили, що справді було таке звернення на лінію “102”.

“Медики приїхали на виклик, а докторці нанесли тілесні ушкодження. Цього хлопчину, який її побив, затримали й направили в міський відділ поліції. Там ним зайнялася слідчо-оперативна група”, – каже речниця УПП в області Христина Мриглід.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...