Мед Атлант

DJ SKY у вересні відправляється в турне по Європі, де дасть серію безкоштовних концертів для української діаспори.

DJ SKY – український cаунд-продюсер, співвласник і музичний директор лейблу UA HOUSE RECORDS, один з найпопулярніших і титулованих ді-джеїв країни, широко відомий як в Україні, так і за її межами. У творчому досьє DJ SKY більше сотні власних (і в співавторстві з DJ Konstantin Ozeroff) реміксів на пісні зірок вітчизняної та зарубіжної естради. Основні напрямки: хаус, діп-хауз, клаб хаус. Працював в спільних проектах з такими популярними виконавцями як «Dzidzio», «Скрябін», «Воплі Відоплясова», Океан Ельзи, Loboda, Макс Барських, Тарас Тополя, «Monatik», «Бумбокс», «Navi» та інші. Ремікс DJ SKY & DJ Konstantin Ozeroff на пісню Cher «Strong Enough» увійшов в DVD-диск співачки.

Фото DJ SKY в Twitter: https://twitter.com/djsky_ua

Є одним з найбільш яскравих і послідовних популяризаторів сучасної української естради, музичної культури і української мови.

Олег Бочкур, саме це ім’я отримав при народженні DJ SKY, починав свою творчу кар’єру з роботи на радіо в рідному місті – Івано-Франківську. Згодом неодноразово визнавався кращим ді-джеєм міста. Разом з популярністю змінювалась і географія його виступів.

У 2010 році він зайняв друге місце в щорічному міжнародному конкурсі ді-джеїв – Movida Corona що проходив у Львові. З 2012 до 2016 року був незмінним володарем титулу Кращого ді-джея Західного регіону в стилі House, а з 2011 до 2016 року – отримав титулу Best House Producer по версії WNLA.

У 2016-2017 роках отримує титул BestProject по версії WNLA за проект «TheFaino».

У 2018 році DJ SKY приймає участь в конкурсі реміксів на радіостанції KissFm (Ukraine), де удостоюється титулу кращого діджея-реміксера України, який впевнено носить і сьогодні.

Авторське шоу DJ SKY – Pozitive Dance Show – регулярно транслюється в ефірі радіостанцій DJFM, MFM, «Західний полюс» FM, MixFM.

Ще більшу популярність Олегу Бочкур принесли два унікальних музичних проекти, спрямованих на популяризацію сучасної української музичної культури – це створення лейбла UA HOUSE RECORDS і проекту «The Faino». Лейбл UA HOUSE RECORDS був створений спільно з DJ Konstantin Ozeroff і спрямований на популяризацію творчості виключно українських ді-джеїв та саунд-продюсерів у світі. Він відкрив їм доступ до таких всесвітньо відомих музичних майданчиків як: Beatport, Juno, Spotify, iTunes. Сьогодні в лейбла близько півсотні релізів від багатьох українських авторів. Ще один цікавий загальнонаціональний проект Олега Бочкур, метою якого є розвиток і популяризація сучасних українських музичних проектів в Україні і в світі – The Faino. Він стартував в 2016 році. І, як зазначено раніше, за цей час вже отримав звання кращого музичного проекту року за версією WNLA.

Будучи публічною персоною, DJ SKY вважає ці проекти не тільки особистими досягненнями, а й дуже важливою складовою своєї громадянської позиції, так як саме популяризація сучасної української музики є найважливішим елементом патріотичного виховання суспільства і підростаючого покоління. Сучасну українську музику слухає молодь, а популяризувати українську мову і культуру можна і потрібно через ту музику, яку вона слухає.

Фото Instagram DJ SKY: https://www.instagram.com/dj.sky_official/

В рамках програми популяризації української музики у вересні цього року DJ SKY планує серію виступів на різних музичних майданчиках Європи, де будуть представлені хітові ремікси кращих творів українських і зарубіжних виконавців. Під час європейського турне діджея запланований ряд безкоштовних концертів для представників української діаспори в країнах Європи.

Офіційна сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/djskyofficialpage

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...