Мед Атлант

В Івано-Франківську забудовники говорили, як допомогти з житлом для внутрішньо переміщених осіб

У Франківську відбулася масштабна благодійна виставка-форум, організована Асоціацією фахівців з нерухомості України на тему «Вимушені переселенці та ринок нерухомості. Лояльність. Підтримка. Допомога».

На захід були запрошені представники влади, представники Агентства ООН у справах біженців в Україні, місцеві рієлтори, кращі забудовники, юристи та благодійні організації.

«Форум присвячений найперше переселенцям та громадянам, які можуть їм допомогти. Західна Україна відкрила свої двері для ВПО, і багато людей знайшли собі тут житло. Рієлтори багато допомагали та допомагають переселенцям у пошуках помешкання. Якщо люди не можуть його придбати, то орендують. У місті можна знайти пристойне житло за кошти, які компенсує для ВПО держава», – каже голова АФНУ Юрій Піта.

Компанія blagodeveloper, як найбільший забудовник міста, теж взяла участь форумі, виступивши у панельній дискусії на актуальні для ринку нерухомості теми.

«blagodeveloper має що представити. У рамках цього заходу ми говорили про те, як наша компанія в ході війни себе модернізувала, пристосувалася до викликів часу, що ми змінили та які є пропозиції для ВПО. Зрештою, ми ще раз підтвердили наш девіз, що ми не зупиняємось. І це не просто слова», – каже заступник керівника відділів продажу blagodeveloper Юрій Лунів. І додає, що загалом ринок нерухомості віджив з травня. Велика кількість внутрішньо переміщених осіб переїхала на територію Івано-Франківської області. Звісно, вони цікавилися первинним житлом.

«Ми розуміємо, що люди втратили свої домівки і їм потрібно десь жити тут і зараз, тому й зробили для них таке нововведення, як квартири з готовим ремонтом».

Крім того, Юрій Лунів розповів, як компанія адаптується до теперішніх змін на ринку первинної нерухомості, яким чином справляється з енергетичними обмеженнями і як продовжує реалізовувати активні проєкти.

«Зараз у нас 17 масштабних комплексів, де ми здійснюємо будівництво. Ми залучили величезні генератори і дотримуємося всіх термінів будівництва, які вказували раніше. Поблизу одного з наших ЖК завдяки генератору навіть заживлюємо інші об’єкти, щоб там було світло та тепло», – каже Юрій Лунів.

За час війни компанія blago ввела в експлуатацію понад 50 тисяч квадратних метрів готових квартир та має гарні пропозиції для внутрішньо переміщених осіб.

Також blagodeveloper  презентувала учасникам усі житлові комплекси, щоб кожен мав змогу отримати особисту консультацію стосовно актуальних пропозицій та ознайомитися з особливостями кожного ЖК.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...