Мед Атлант

На організацію ще двох різдвяних свят з міського бюджету виділять 42 тисячі гривень

Нещодавно Департамент культури Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги щодо надання послуг з організації культурних заходів.

Про це повідомляється на сайті Prozorro.

Наразі Департамент культури очікує пропозицій від підрядників, які змогли б надати деякі послуги для “Організації та проведення заходів з відзначення в місті свят Меланки та Василя і Йордана”. У тендерній документацій йдеться, що очікувана вартість за вказані послуги —  42 980 гривень. За ці кошти підрядник повинен забезпечити все необхідне технічне обладнання для проведення розважальної програми “Від Василя до Василя” (13 січня на Вічевому майдані) та святкового дійства “Ой, водице-йорданице, дай здоров’я, як годиться!” (19 січня на площі Ринок).

Додамо, що у вартість закупівлі входить друк шести сотень афіш формату А2 і 12 тематичних сувенірів.

Подати свої пропозиції має право той, хто зможе виконати усі технічні вимоги та надати послуги у повному обсязі. А згідно тендерної документації, вимог не мало — для організації свята підряднику потрібно поставити сцену, забезпечити її підігрів, встановити необхідне звукотехнічне, світлотехнічне обладнання.

Нагадаємо, святковий концерт “Розколяда” обійдеться франківцям в 31 тисячу гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...