Мед Атлант

На Прикарпатті позашляховик злетів з дороги в річку, водій позбувся кількох пальців

ДТП трапилося на Косівщині, на вузькому відрізку дороги. Автомобіль “VOLKSWAGEN Touareg” опинився в річці.

Фото: з фб-спільноти “Косів.Діалог”

Про автопригоду повідомили в фейсбук-спільноті “Косів.Діалог”. Факт автопригоди підтверджують і в прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Автопригода трапилася в темну пору доби, 0 23:30, 14 січня. Косівчанин 1984 р.н. не врахував дорожньої обстановки, в результаті чого авто скотилося в обрив й опинилося в річці Рибниця.

На щастя, водій залишився живим, однак отримав численні травми: позбувся трьох пальців на лівій руці. Госпіталізований до медзакладу із закритим переломом, струсом головного мозку, численними травмами обличчя.

Автомобіль з прірви діставали за допомогою крана.

Місцеві жителі переконують, що цей відрізок дороги вузький і небезпечний. У холодну погоду – там ожеледиця.

В суботу за мною приїхала донька. До нашої хати вона проїхати не могла, бо було надзвичайно слизько на цьому небезпечному повороті. Ледь посипали піском. Вгору піднятись, де поворот на Каменисту, теж було нереально. Довелося іти пішки до машини біля Гринюка. Я сьогодні тихо лютую, бо ж скільки піднімалось питання, що щось треба робити з цією небезпечною дорогою. Воістину, рак не свисне – мужик не зачухається. Кожен раз, коли проїжджаємо цією дорогою, то душа тікає в п’ятки. Пропонувала ж, щоб влада скористалися допомогою жителів вулиці (хоч там ціле літо тьма машин) і таки зробила якусь огорожу, – коментує місцева жителька Галина Павлікова.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...