Мед Атлант

Стало відоме прізвище франківського патрульного, якого підозрюють у вимаганні хабара

Журналісти МІСТА з’ясували посаду і прізвище працівника патрульної поліції, якого звинуватили у корупції.

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками слідчого управління ГУ НП, Івано-Франківського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції за процесуального керівництва прокуратури області викрили на хабарі тимчасово виконуючого обов’язки керівника одного з підрозділів Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили, що майор поліції вимагав сім тисяч вісімсот гривень від жителя обласного центра. За вказану суму посадовець обіцяв сприяти в оформленні документів необхідних для видачі водійського посвідчення категорії В і С в обхід встановлених правил. У межах досудового розслідування за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

МІСТО з’ясувало, що підозрюваний – Слободян Іван Григорович, старший інспектор з особливих доручень відділу адміністративної практики Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.
Із декларації патрульного зрозуміло, що він проживає у селі Чорнолізці Тисменицького району Івано-Франківської області. У нього є дружина та двоє дітей.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...