Мед Атлант

Прийшло смс про блокування картки: шахраї видурили у 54-річної франківки 43 тисячі

За допомогою до правоохоронців звернулась 54-річна мешканка Івано-Франківська, яка повідомила, що їй на мобільний телефон надійшло повідомлення про блокування банківської карточки.

Для того щоб розблокувати її, потрібно зателефонувати на номер телефону, який вказаний в СМС повідомленні. Зателефонувавши, потерпіла поговорила зі «співробітником банку», який повідомив, що для розблокування банківської карти потрібно продиктувати усі дані карточки.

Жінка надала всю інформацію, після чого з’ясовувалося, що з її картки знято близько 43 тисяч гривень, повідомляє сектор комунікації поліції області

Наступне звернення до поліції надійшло від 18 –річного франківця. Молодик кілька днів тому на Інтернет-сайті знайшов оголошення про продаж мотоцикла та вирішив його придбати. Передоплату в сумі 6 тисяч гривень перерахував на вказаний продавцем рахунок, утім, у подальшому – ні мотоцикла, ні грошей, ні зв’язку із продавцем.

За кожним зверненням потерпілих від шахрайських дій працівники поліції розпочали кримінальні провадження та здійснюють заходи щодо розкриття цих злочинів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...