Мед Атлант

Справа начальника прикарпатської ДМС: у суді заслухали свідків

Сьогодні у Богородчанському районному суді продовжили розгляд адмінпорушення щодо начальника обласного управління ДМС Сергія Саїва.

 Нагадаємо, нещодавно Сергій Саїв був затриманий патрульними за кермом свого автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Пройти медосвідування чиновник відмовився. На нього склали протокол і 20 березня відбулось перше слухання у цій справі. Саїв на нього не з’явився, оскільки з 20 березня до 1 квітня перебував у відпустці, де лікувався.

4 квітня мало відбутись засідання в Івано-Франківському міському суді, проте пізніше надійшла заява від Сергія Саїва про передачу матеріалів до суду за місцем проживання – до Богородчанського районного суду.

19 квітня у Богородчанському районному судді відбулося перше засідання. Підозрюваний Сергій Саїв зазначив, що свою вину не визнає, адже не вчиняв правопорушення. Він запевнив, що не порушував ПДР, а його зупинка патрульною поліцією була неправомірною.

Сьогодні, 24 квітня, продовжили розгляд справи, інформує МІСТО з посиланням на Бліц-інфо. У суді продовжили слухати свідків. Зокрема, патрульну, що приїжджала на допомогу колегам, щоб прискорити процес оформлення адмінпротоколу, а саме – записувала пояснення свідків, не спілкувавшись з самим водієм.  Адвокат Саїва цікавився у патрульної, хто саме привів свідків до автомобіля та пояснював їм для чого вони потрібні.

“Після відбирання показів у свідків ми покинули місце поїхавши на свій квадрат патрулювання. Більше цей автомобіль ми не зупиняли”, – розповіла патрульна.

Відтак свідчила лікар-нарколог Любов Луцька, яка розповіла, що проводила медичний огляд Саїва після того як заступила на зміну.

“В кінці медичного огляду ми провели тест на Драгері, він був по нулях. Потім ми провели ще відбір крові”, пригадала медик.

Лікар наголосила, що під час огляду Саїв не перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Оскільки не з’явилися всі свідки засідання продовжиться 11 травня о 8.30.

Читайте також: Суд у справі Марцінківа вкотре не відбувся: мер поїхав в АТО, а суддя захворів

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...