Мед Атлант

Справу начальника ДМС, якого спіймали п’яним за кермом, уже не розглядатимуть у Франківську

Сьогодні, 4 квітня, в Івано-Франківському міському суді мало відбутися слухання у справі про начальника Державної міграційної служби області Сергія Саїва.

Станом на 4 квітня у справі Сергія Саїва відбулась зміна підсудності. Про це повідомив прес-секретар міського суду Михайло Савлюк.

“Івано-Франківський міський суд більше не буде слухати вказану справу, оскільки до нього надійшла заява від підозрюваного Сергія Саїва про передачу матеріалів до суду за місцем проживання – до Богородчанського районного суду”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, сьогоднішнє засідання в Івано-Франківському міському суді не відбудеться.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Саїв був затриманий патрульними за кермом свого автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Пройти медосвідування чиновник відмовився. На нього склали протокол і 20 березня відбулось перше слухання у цій справі. Саїв на нього не з’явився, оскільки з 20 березня до 1 квітня перебував у відпустці, де лікувався.

Читайте також: Жінці, яка збила трьох людей, обрали запобіжний захід, а тим часом лікарі борються за ногу одного з потерпілих. ВІДЕОСЮЖЕТ

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...