Мед Атлант

Жінці, яка збила трьох людей, обрали запобіжний захід, а тим часом лікарі борються за ногу одного з потерпілих. ВІДЕОСЮЖЕТ

МІСТО писало, що 31 березня у Крихівцях трапилася ДТП, у якій постраждали троє осіб, серед них – інспектор патрульної поліції у м. Івано-Франківську.

Тоді ж наші кореспонденти вирушили на місце події, щоб з`ясувати обставини ДТП. Там жінка-водій поводилася агресивно, вживаючи нецензурну лексику. 33-річна Тетяна Михайлова відмовилась спілкуватися з журналістами.

Уже сьогодні, 1 квітня, в Івано-Франківському міському суді підозрюваній Тетяні Михайловій обирали міру запобіжного заходу. Жінці, за вчинення тяжкого злочину, передбачено покарання від 3 до 8 років ув’язнення. У суді прокурор зазначив, щоб застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. А от сторона захисту – адвокат Михайлової, наголошував, що жінка має двох маленьких дітей. Тому адвокат просив суд визначити запобіжний захід у вигляді домашнтого арешту із заставою 64 тис. грн. Коли ж суддя надав слово підозрюваній, то остання тільки сказала: “Каюся”.

Що цікаво, стосовно підозрюваної Михайлової місяць тому було розпочате кримінальне провадження за порушення, пов’язане з підприємницькою діяльністю.

У результаті, судом обрано міру запобіжного заходу жінці-водію – тримання під вартою на 60 днів. Також визначено заставу – 1 336 000 грн.

Жінку із залу суду доставили в ізолятор тимчасового тримання, що у м. Надвірна. До слова, Михайлова в суд була доставлена також з м Надвірна, де перебувала від вчора.  Про це журналістам МІСТА повідомив слідчий Івано-Франківського відділу поліції Віталій Бакай.

Одразу ж після суду, журналісти МІСТА вирушили в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню, щоб з’ясувати, у якому стані потерпілі. Відтак, вдалося з’ясувати, що постраждалі при свідомості, загроза життю минула. 22-річний патрульний поліцейський Ігор з перелом ноги, прооперований, знаходиться у відділенні травматології. Також в інспектора травмований лицевий череп. Іншого 25-річного потерпілого Степана з реанімації перевели у .відділення ускладненої травматології. У найтяжчому стані досі перебуває 23-річний Іван – лікарі боряться за те, щоб потерпілий залишився з ногою. В Івана є маленька дочка. Загроза для ампутації існує, пояснила лікар-анестезіолог Івано-Франківської ОКЛ Лілія Шевага. Стало відомо, що потерпілі Іван та Степан – родичі. Про це розповіли близькі друзі чоловіків.

Ми і далі повідомлятимемо читачів та глядачів про стан потерпілих та розвиток подій стосовно Тетяни Михайлової.

Довідково:

Михайлова обвинувачується у кримінальному правопопушенні за ч. 1 ст. 135 та ч. 2 ст. 286 ККУ (Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, старість, хворобу або внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов’язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан; Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...