Мед Атлант

У центрі Франківська зупинили святкові заходи: шукають вибухівку у Ратуші. ФОТО

У Франківську замінували Ратушу. Про такий інцидент повідомив невідомий на лінію “102”.

О 17:05 на лінію “102” зателефонував невідомий та повідомив про вибухівку в Ратуші. На місце одразу виїхали патрульні, а згодом усі відповідні служби – слідчо-оперативна група, кінологи, сапери та надзвичайники. Сьогодні, 26 серпня, в Івано-Франківську розпочався фестиваль “Свято винограду і вина”, відтак у центрі міста проводилися святкові заходи. Наразі відомо, що біля Ратуші святкування припинено. Людей евакуйовують. На місці уже працюють вибухотехніки, шукаючи небезпечний предмет. Про це журналістам МІСТА розповів речник УПП в м. Івано-Франківську Миколу Гурак.

Більше інформації та відео з евакуації – на нашому сайті у наступній публікації: У франківській Ратуші вибухівку не знайшли. Поліцейські вийшли на слід “псевдомінера”. ФОТО/ВІДЕО

ФОТО: АвтоЛайф Телеграм

ФОТО: АвтоЛайф Телеграм

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додамо, що сьогодні, 26 серпня, в Івано-Франківську біля “Pasage Gartenberg” виникла бійка, яка завершилася стріляниною.Одразу у місті ввели план “Перехоплення”.

Нагадаємо, цього ж тижня, на День Прапора України, в Івано-Франківську під пішохідним мостом через річку Бистриця Солотвинська правоохоронці виявили та знешкодили вибуховий пристрій.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...