Мед Атлант

Під час ремонту центральних вулиць комунальники натрапили на історичну знахідку. ФОТО

Під час ремонту в середмісті Івано-Франківська комунальники натрапили на старовинну бруківку – трилінку. Містяни просять зберегти знахідку на тій же вулиці, комунальники – думають.

Про знахідку у групі “Комуналка ІФ” повідомив головний комунальник міста Михайло Смушак.

Під дописом комунальника містяни висловлюють не розуміння: чому бруківку не можуть зберегти на тій же вулиці, а планують переносити на іншу. На що заступик головного комунальника Ігор Сенчук відповів:

Ще ніхто нічого не переносить. Все буде залежати від кількості знайденої бруківки. Якщо її буде достатньо, то залишемо на місці, якщо мало, доставимо на Тринітарській, де не вистачає. В іншому випадку може вийти так, що на кожній вулиці буде по шматочку з трилінки.

Містян, які зацікавились дописом, ця відповідь не влаштувала й вони висловили думку, що на цьому місці варто зберегти навіть частинку історії.

Нагадаємо, що ремонт вулиць Мазепи та Л. Українки розпочався кілька днів тому. Тут планують оновити дорожнє покриття і вирівняти профіль вулиць в один рівень, проїжджу частину викладуть природнім каменем, а тротуари кількома видами плитки. При цьому обіцяють зберегти всю стару бруківку й здати все по акту. Ремонт планують завершити до кінця осені.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...